20 Şubat 2013 Çarşamba

Sağlık için en önemli şey ? Uyku oku


Bilmeniz gereken bir şey var ki arkadaşlar gece kolay uyuyamayan insanlar zeki insanlardır çünkü uyumak için zihnin yorulması gerekir tabi bu kadar güçlü bir zekayı yormak zor :) ama size başka önerilerim var %100 düşünce gücü adlı bir kitapta uyumak için 

1-Akşam olunca off yinemi akşam oldu nasıl uyuyacağım , uyumalıyım yoksa yarın çok yorgun olurum gibi düşüncelerden uzak durun çünkü bir şeye odaklanmak beyni zinde tutar

2-Koyun saymak yerine o gün olan iyi şeyleri düşünün ve seneryo yazmaktansa sadece düşünün ...

3-Uyku ilaçlarına fazla güvenmeyin çünkü bağımlılık yapar ve bir işe yaramaz çünkü uyku zihinle başlayıp zihinde biten bir şeydir ancak zihninizle yapabilirsiniz


4-Eğer gece uyuyamazsanız yatakta beklemyin bir hafif şeyler atıştırın biraz televizyon izleyin hatta yüzünüzü yıkayıp balkona çıkabilirsiniz çünkü uyuyamadığınızda neden uyuyamadım diye düşürsünüz ............. şimdilik bu kadar iyi akşamlar tatlı rüyalar

Blogun var paran yoksa Gir :)

Yeni Bir blog ilginizi çeker umarım blogtan para kazanmayı ayrıntılı olarak tane tane anlatan bir blog facede boş boş gezmekten iyidir :)  blogtanparakazanma.blogspot.com

16 Şubat 2013 Cumartesi

Boyun kısamı dedin ? ( Videolu çözüm )

 Boy bir çok insanın sorunu heleki Türkiye gibi boy oranı kısa bir ülkede yaşıyorsan.... boy uzatmanın kesin bir yolu yoktur. boy uzatmak için yapılacak ilk şey kemik yaşına bakılmasıdır böylece doğal yollarla ne kadar uzayacapınızı öğreneblirsiniz..... Boyun uzatma kesin olarak boy uzatma amelyatıyla olur ... Tam bilgilenmek için videoyu izlemede yarar var

Boy uzatan egzersizler fotoğraflı !!!!!!!!!

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir çok sitede boy uzatma ile ilgili resim , fotoğraflar var . Ama bu fotoğraflar vücudunuzu esnetmeye yarar yani direkt olarak boy uzatmaz ama yardımcı olur yapmanızda fayda var

Tüy azaltıcı yöntemler

Tüy azaltıcı yöntemler

Özellikle yaz aylarında sık sık epilasyon yapmak hem sıkıcı hem de can yakıcıdır. Peki, tüyleri azaltan yöntemler nelerdir?

Vücuttaki tüy miktarı bölgeyle ilgilidir ve farklılık gösterir. Lazer gibi yöntemler tüylenmeyi neredeyse tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ancak bazı yan etkileri tartışılır olduğundan veya ciddi paralar harcamak gerektiğinden genellikle son çare olarak kullanılır.


 Tüy dökmeye yardımcı kremler de tüylerinizi tamamen temizlemeyebilir. Tıraş etmek ise tüylerin daha güçlü ve fazla çıkmasına yol açabilir.

Bu durumda imdadınıza yetişen tüy azaltıcı ve seyreltici ürünler bulunmaktadır. Çoğu doğal içerikli olan bu ürünler tüy köklerini zayıflatarak daha ince ve uzun sürede çıkmalarına yardımcı olur.

Epilasyon yapmadan önce tüy köklerini yumuşatması için bölge ılık su ile yıkanmalıdır. Sıcak su cildin hassaslaşmasına neden olur.

Epilasyon yapmaya seçtiğiniz bölgenin en dayanıklı yerinden başlayın. Dayanıklı alandan başladığınız takdirde ağrı eşiğiniz de yükselecek ve daha hassas bölgelerin acısı azalacaktır.

Epilasyon sonrasında ise yine soğuğa yakın ılık su ile bölge temizlenmelidir.

15 Şubat 2013 Cuma

Boy uzatama egzersizleri


Boy uzatma egzersizleri

(Alıntıdır )
Boy uzatma egzersizleri
boy uzatma egzersizleri çocuklar

Daha uzun boylu olmayı istemek, hemen hemen neredeyse tüm kısa boylu insanların temennisidir. Çocuk sahibi olmadan önce uzun boylu olmayı isteyenler, çocuk sahibi olduktan sonra kendileri için duydukları kaygıları çocukları için duyarlar. Boy uzaması Genetik miras, Dengeli Beslenme, Düzenli Uyku, Hormonlar, Kemik Gelişimi, Spor ve Egzersizler gibi farklı etkenlere bağlıdır. Bu sayılanlardan Genetik miras çocuğunuzun uzun boylu olması için değiştiremeyeceğiniz etkenlerdendir. Ancak çocuğunuzun sağlıklı büyüyebilmesi ve potansiyel boy uzunluğuna erişebilmesi için Beslenmesine, Uykusuna dikkat edebilirsiniz.Boy uzatma egserzini yapmasını sağlayabilir ve boy uzamasını destekleyen sporlara yönlendirebilirsiniz. Bu sayede sağlıklı bireyler olarak belirli bir disiplini almış olurlar. Spor ve Egzersizler ile birlikte kazanacağı dengeli beslenme ve düzenli uyku alışkanlığı hayatı boyunca daha sağlıklı kalmasına yardımcı olacaktır. Yüzme, Voleybol, Basketbol, Bisiklet boy uzatan sporlardandır.

Günümüz çocukları yaşları 35’in üzerinde olan bizlere göre biraz daha şanssızlar. Dışarı çıkıp oynamak, oyun sırasında spor ve egzersiz yapmak imkanlarından maalesef yoksunlar. Okul, Özel Ders, Dershane, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet Bilgisyar oyunları, Televizyon ve burada saymadığım “Oturarak Yapılan” Aktiviteler çocukların yeteri kadar hareketli olmalarının, egzersiz ve spor yapmalarının önündeki engeller olarak karşımıza çıkıyor. Pek çok uzmana göre çocukların sağlıklı gelişimlerini temin etmek adına, evde yapılabilecek basit egzersizler mevcut.

Annemle babamın bize yaptırdığı bazı hareketler zamanında çok anlamsız geliyordu. Örneğin çocukken evin duvarlarına kalemle yazmamız yasaktı. Mutfak hariç!!! Babam ya da annem abimle bana bir kalem verirler ve en yüsek noktaya kalemle işaret koymamızı isterlerdi. Bizde abimle seve seve zıplayarak duvarları çizerdik. Şimdi neden böyle bir harekete izin verdiklerini daha iyi anlıyorum.

Sağlıklı Gelişim ve boy uzatmak için Basit Egzersizler

Bir Ayak Üzerinde Zıplamak: Evde TV seyrederken, parkta, sokakta, okulda tenefüslerde bile rahatlıkla yapılabilecek bir harekettir. Eller gökyüzünü gösterecek şekilde tek ayak üzerinde zıplanır. Bu hareket sol ve sağ ayak için 8’er kez yapılabilir. Bacak boyu uzatma egzersizleri sadece zıplama hareketinden ibaret değildir. Tekme atmak, bisiklete binmek, ip atlamak diğer egzersizler arasında sayılabilir.
Hareketin Faydaları: Bacakları güçlendirir. Koordinasyon yeteneğini geliştirir. Büyüme hormonu salgılanmasını sağlar.
Kedi Duruşu: Kedi duruşuna geçilir. Ellerin avuç içi yere değecek pozisyonda iken dizler, ayaklar ve eller aynı düzlemde durur. Önce sırtınızı bir dağ gibi kabartın, sonra ters yönde aşağıya doğru indirin. Bu hareket germe hareketlerine dahildir.
Hareketin Faydaları: Omuz, avuç içi, göğüs, omurga kaslarının güçlenmesine ve gerilmesine yardımcı olur. Kan dolaşımı için faydalıdır.
Asılma Hareketi: Bir çubuk ya da bardan tutunarak asılı olarak durmak. Tam bir germe hareketidir. Bardan tutan ellerden ayak ucuna kadar yerçekiminin etkisi ile bir gerilme hareketi sağlanabilir. Boy uzatma egzersizleri içinde en çok tavsiye edilen hareketlerden bir tanesidir.
Faydaları: Boy uzamasına yardımcı olacak bir germe hareketidir. Mide kaslarının sıkı olması yetişkinler için fit bir görünüm sağlar. El, kol, omuz ve göğüs kaslarını güçlendirir.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Bioder tüy dökücü

HER sitede yazılan bir şey oldugundan ötürü yotum yapmaya gerek yok                                                Bioder Kıl-Tüy Engelleyici (Lazer epilasyona alternatif çözüm)
* Bugüne kadar daha çok kıl çıkaran olarak gördüğümüz bioxcin son dönemlerde aramıza kıl dökücüolarak girdi.Kıl dökücü alanda 49 ila 55 arası 3 serum satılan bioksin kıl dökücü kıl dökmede kesin bir sonuç sağlıyor.
* Bio-der kıl engelliyici lazer epilasyona alternatif bir çözümdür. İlk önce ağda ile alınan bölge daha sonra bioder serum kullanılır. 1 sene boyunca kullanılan serum %90-95 sonuç vererek kıllarınızı sürdüğünüz bölge için tamamen bitirir.*Bioxcin kıl dökücüyü 3 ay gibi sürede kıllarınızın bir nebze seyrekleştirdiğini görebilirsiniz.
*Bioxcin kıl dökücü ile 12 ayda kıllarınızın %90′u gider.
* Ağda ile aldığınız vücut bölgelerinize uygulanabilir.* 1 yıl içerisinde kıllarınızın %90′ından kurtulur, %10′luk kısmında ise incelme görülür.

WHİTE FLESH ( Tüy ve Kıl Dökücü Sprey )

WHİTE FLESH ( Tüy ve Kıl Dökücü Sprey ) 
Yeni Yeni yayılan bir yöntem işe yarar bir yöntem kullanıla bilir tabi bazı bölgelere sürmemek grekiyor özetle                                                                                                                                           * Kılları döken spreydir.
*İçerisinde çeşitli kimyasal maddeler barındırır (Kükürt, Sodyum Hidroksit (sabun mayası), Sodyum Bikarbonat, Gliserin, Esans, Deiyonize su
KULLANILDIĞI YERLER

Bacaklar, kollar, koltuk altları, göğüs kılları, bikini bölgesi, ense) 

Deotak tüy dökücü

Önermediğim bir yöntem güvenilir değil kesinlikle jilet görevi görür ...................

Depitak Kıl Dökücü Krem

Ucuzlukcularda bile olan bir ürün kullanangüveilir bir kullanıcım yok ama pek bir zararı oldğu söylenemez

  • Piyasada kıl dökücü kremler arasında en çok bilinen ve kullanılan erkek kıl dökücüleri arasında gelir.

  • Depitak daha çok hassas noktalar dediğimiz sakallda, kaşta, yüz ve alın bölgelerinde uygulanmaz.

  • KULLANILDIĞI YERLER;

    Bacaklar, kollar, koltuk altları, göğüs kılları, bikini bölgesi, ense

Hamam otu yağı

Az önce yayınladığımız gibi hamam otu tozunu yayınlaık ama önermemiştik ama kesin olarak önerdiğim bir yöntem fiyatı gayet uygun tek dikkat etmeniz geren yer hologramlı ürün olması .........

Hamam otu yağı

* Bölge ağda ile temizlenir.

* Bölge ağda ile temizlendikten sonra Hamam otu yağı sürülür ve cildin iyice yağı yemesi için masaj yapılır.

* Kıl köküne zarar verir.

* Kılların zamanla incelmesini daha sonra ise yok olmasını sağlar.

Hamam Otu

Hamam otu ağdası (tozu)
*Bitkisel ve halk arasında çokta yaygın olmayan bir toz şeklinde ağda türüdür. Bitkisel kıl çözücüdür.
* Kullandıktan sonra kılları daha çok çıkarır.
* Köylerde jilete pratiklik alanında alternatif olarak gösterilmiştir.
* Çok bekletildiğinde deri kanseriolma riski yüksektir.
* Aktarlarda satılır.
* Kötü kokar. Yalnız son dönemlerde Gül kokulu ve kokusuz versiyonları üretilmiştir.

*Kimyasal Madde içerir Hamam otu jilet görevi görür kesilikle önermiyorum                                                                                                 

Sir Ağda hakkında .....

Bayan arkadaşlara anlatmaya gerek yok ama erkeklere söylicek olursak geçici bir çözüm en kötüsü bu tabi acil ihtiyaclara kullanıla bilir göz cevresi haric her yere kullanılır özetlicek olursak                                                                                *En doğal ve kadınların yıllardır beri süregelen kıllar için kullandığı yöntemler arasında gelir. Kimyasal bir madde içermez. Bunun yanında ilk kullanımda sivilce ve daha sonrasında risk faktörü olarak leke, ağrı ve kıl dönmesigibi sorunlara yol açabilir.
*Ağda iyi bir şekilde temizler.
* Sürekli kullanımda köklere zarar vererek kılların daha uzun çıkmasını ve incelmesinisağlar.
* Kalınlaşmış (daha önceleri jilet ile alınmış) kıllarda çok fazla acı verir. Daha çok ince kıllarda kullanılması gereklidir.  Birde dost sitemizde bakmarmısınız

Eğer paranız varsa lazer epilasyonu öneriyoruz ama genede ideal bir çözüm fiyatıda pek pahalı değil yapan kişi bulmak zor açıkcası hem erkekler için hem kızlar için uygun                                                                                                      * Biraz daha geniş bir alana ışın gönderebilen ve tek ışınla 10 ila 15kıl kökünü götüren lazer depilatör şeklidir.
*
Temizleme yapmadan önce bölge ağda ile temizlenir.
*
Çok fazla zaman kaybına yol açar, kesin sonuç alınmaz önerilmez. 

Mini Lazer Depilator

Sevgili arkadaşım bu sitede alıntı ,yorum , araştırma yapılarakpaylaşım yapılmaktadır alıntıları oldugu gibi koyar alta bildiklerimizi araştırdıklarımı yazarız

  • Tek bir ışın parçasını derinin altını yollar. Bu depilatör lazer epilasyonun tek tek kıl götüren versiyonudur diyebiliriz. Bunun için çoğunlukla ekonomik durumu kötü olan kişiler tarafından tercih edilir.

  • Temizleme yapmadan önce bölge ağda ile temizlenir.

  • Çok fazla zaman kaybına yol açar, kesin sonuç alınmaz önerilmez.                       Kalıcı bir çözüm tabi pro. birine yaptırısanız kullanlar var yazın yaptırmadıgınız sürece srun yok fiyatı ta gayet uygun ...

Dermo Epila tüy dökücü

Sayın arakaşlarım şöyle bir baktığımda dermoepila adlı marka bu işe kendini baya sarmış denemiş arkadaşım yok ama genede yayınlayalım ama şunu demede fayda var denemiş kimseyeyi tanımıyorum ve internette bilginiz gibi pek güvenilir değil biz güvendiğimiz ürün olursa haberin en başına yazarız ........... 

tüylere görülmemiş formül
dermo epila

Dermo Epila;Epila istenmeyen tüylerden kısa ve uzun vadede kurtulmanızı sağlayan krem settir. Sette tüy dökücü ve tüy azaltıcı olarak 2 çeşit krem bulunmaktadır. Bu kremlerden önce tüy dökücü krem ardından tüy azaltıcı krem kullanılmalıdır. Vücudunuz tıpkı tırnaklarınız gibi tüylerinizin büyümesi için zaman içinde enzim üretir. Siz ne kadar tüylerinizi kısaltsanız da beslenmenizle beraber tüyleriniz tekrar çıkar. Tüylerin çıkma hızı kişinin hormon yapısına göre değişiklik gösterir.
Yüzü, vücudu tüylenen kadınların psikolojik durumu da olumsuz yönde etkilerin ve kendilerini çirkin hissederler. Bu yüzden ağda, cımbız, jilet gibi yöntemlerle bu sorunu aşmaya çalışırlar. İşte bu durumu göze alan dermotojik labaratuarları bu soruna benzersiz bir çözüm getirdiler..

Nano Teknolojisi ile tüylerin köklerine işleyen formül

Tüy dökme sorununa karşı uygulanan nano-teknoloji sistemli krem
Tüy dökme ve azaltma alanında olan Dermo Epila biyolojik doğal tüy dökücüdür
İlk kullanımla kılların beslenmesini engeller, tüylerin çok daha kısa ve ince çıkmasını sağlar
Düzenli kullanımla tüy çıkması azalacaktır
Cildin ihtiyacı olan kolajen takviyesini sağlar, cildiniz daha canlı daha parlak olur
Sadece sert kıllara değil sarı tüylere de etki eder
Yüze, genital bölgelere (göz hariç) vücudun her bölgesine rahatlıkla uygulanabilir
Kullanımı kolay ve kokusuzdur

dermo epila

ARkadaşlar dediğimiz gibi ürün yueni bir ürün ve pek bir bilgi bulunmuyor ama genede  yorumlarımızı paylaşımların arasına yapacağız .....

















İlk yazım oku bence :)

Arkadaşlar tüy tüm neredeyse tüm erkeklerin ve kızların genel derdi olmuş durumda (liseden bahsediyorum ) benimde aklıma böyle bi fikir geldi tüm sitelerdeki genel bilgileri burada yayınlıcam tabi güvenlik önceli eğer sizinde bildiğiniz varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz ...............